• nieuwsbericht
  Kolmont BIZ Kaai West KM Otehuur Hasselt Albertkanaal
  lees nieuwsbericht

  Hasselt krijgt er twee bedrijvenparken voor lokale ondernemers bij

  21 kmo-units op Stadsheide, 15 kmo-units op Kaai West

  27 mei 2020
 • nieuwsbericht
  Kolmont kaai west Hasselt KMO huren
  lees nieuwsbericht

  Invoer 61121

  Bedrijfsvastgoed: kopen of huren?Wanneer je als ondernemer beslist om bedrijfsvastgoed te kopen of te huren, zijn daar altijd bepaalde voor- en nadelen aan verbonden. Voor je een keuze maakt over welke weg je wilt inslaan, is het belangrijk om alle argumenten even duidelijk op een rijtje te zetten.

  26 mei 2020
 • nieuwsbericht
  Kapertoren werken zichten web 18
  lees nieuwsbericht

  Waarom bedrijven zich willen vestigen op een AAA-locatie.

  In de vastgoedsector is de locatie één van de belangrijkste factoren. Een gebouw dat gelegen is in het hart van de stad op een AAA-locatie, is dan ook zeker een slimme investering.

  18 mei 2020
 • nieuwsbericht
  Architect stadsheide web 6
  lees nieuwsbericht

  Stadsheide Architect Dieter Peeters

  Architect Dieter Peeters stond in voor het ontwerp van dit smaakvolle kmo-project. Ervaren in bedrijvenparken en duurzame, bijzondere concepten, wist hij precies hoe hij Stadsheide zou aanpakken. “Ik wou ver weg blijven van de typische ‘blikken dozen’ die je ziet in industriezones. Zo koud en zielloos. Nee, hier waren er wat mij betreft twee grote aandachtspunten: duurzaamheid én aantrekkelijkheid.”

  25 februari 2020
 • nieuwsbericht
  Wittemolen sack web 17
  lees nieuwsbericht

  “Vormgeving en duurzaamheid zijn van groot belang”

  Twintig jaar geleden startten Ann De Groote en haar echtgenoot Sack Zelfbouw op in het Oost-Vlaamse Temse. Een slimme zet, zo blijkt, want het bedrijf opende ondertussen al een derde filiaal in De Witte Molen.

  04 december 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont citydepot fullress 14
  lees nieuwsbericht

  Op zoek naar nieuwe opportuniteiten

  Kijk wat wij voor jou kunnen doen.

  15 oktober 2019
 • nieuwsbericht
  Wittemolen bvx web 18
  lees nieuwsbericht

  KMO-park Witte Molen te Aarschot leeft volop!

  Van zon- en inbraakwerende glasfolies tot belettering van voertuigen en alles daartussen, BVX is er al jaren in gespecialiseerd (én zelfs gecertificeerd door 3M). Na enkele jaren een pand te huren in Lubbeek, besloot BVX dat het tijd was om een eigen nieuwbouwunit te kopen.

  30 augustus 2019
 • nieuwsbericht
  Meldepark werken speeltuin kijkwoning web 17
  lees nieuwsbericht

  Nieuwe kijkwoning in Meldepark.

  De gezellige woonbuurt Meldepark te Lummen heeft een gloednieuwe kijkwoning! Deze woning is volledig ingericht, zo kun je perfect de mogelijkheden van een instapklaar landhuis ervaren.

  09 juli 2019
 • nieuwsbericht
  P1017 HERCKENRODE CONSTRUCT Melderstraat Hasselt Cam05 HR 20190614
  lees nieuwsbericht

  Residentie Refuga - het verhaal van de architecten

  In het centrum van bruisend Hasselt zijn de werken aan Residentie Refuga volop bezig. De samenwerking met verschillende gereputeerde architectenbureaus resulteert in een prachtig geheel van residenties, elk met een unieke eigenheid, en een schitterende binnentuin.

  01 juli 2019
 • nieuwsbericht
  06ada227 a6c3 462a 99d3 2838f7e9a63f
  lees nieuwsbericht

  Residentie Refuga: La vie en rose

  De buurt rondom Residentie Refuga ontdekken? Dat kan nu op een wel heel leuke manier. Roos van Acker is al op pad geweest, kijk hier mee!

  19 juni 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont Raf Neyens 5
  lees nieuwsbericht

  Middelste Kommen te Hoeselt: thuiskomen in het hart van Haspengouw

  Het gezellige Hoeselt is binnenkort een woonbuurt rijker: Middelste Kommen. Er worden moderne hofwoningen en landelijke dorpsvilla's gebouwd, en zijn er ruime bouwgronden voor open bebouwingen. De huizen zijn twee- of driegevelwoningen. Twee gereputeerde architectenbureaus gingen aan de slag. MAMU ontwierp de hofwoningen, Buntinx-Pyncket bepaalde de dorpsvilla’s.

  14 mei 2019
 • nieuwsbericht
  P1152 BINST BEBE1729 liggend web
  lees nieuwsbericht

  Voormalige industriële ATEA-site wordt dé hippe woonbuurt aan het Prins Albertpark in Berchem

  Het oude, industriële gebouw Albert Building aan de Belpairestraat in Berchem heeft zijn eigen creatieve hub gekregen: “bel_aire”. In die hub zetten 25 Antwerpse start-ups hun eerste professionele stappen én blazen ze het leegstaande gebouw nieuw leven in. Vanaf 2020 transformeren we, samen met het Antwerpse bouwbedrijf DCA, de site om tot een moderne stadsbuurt met 77 appartementen, winkels en kantoren. Een stukje New York in Berchem, zeg maar.

  02 mei 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont gerechtshof web 13
  lees nieuwsbericht

  Een tweede leven voor verouderd vastgoed

  Recent verscheen in het magazine Trends Top Bouw een artikel over verouderd vastgoed een herbestemming geven. Hier kwam onze collega projectontwikkelaar Michel Verhoeven aan het woord.

  02 april 2019
 • nieuwsbericht
  Ursulinehof web 5
  lees nieuwsbericht

  Binnenkijken bij Ursulinenhof

  Er beweegt wat naast het oude stadhuis van Hasselt. Kolmont en Vestio bouwen hier 104 gloednieuwe serviceflats. Coördinator Jules leidt ons met plezier rond op de werf van het Ursulinenhof voor een stand van zaken.

  25 februari 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont harrys werken web 27
  lees nieuwsbericht

  Iconische witte gevel blijft behouden in Aarschot

  In Aarschot zijn de werken al goed bezig aan de voormalige bruidswinkel van Haute Couture Harry. De afbraakwerken tot de kelder zijn voltooid.

  09 januari 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont kapertoren werf web 2
  lees nieuwsbericht

  Kapertoren: stadswonen mét domotica

  Wie kent Kapertoren nog niet? De iconische toren die in Hasselt verrijst, op de grens tussen het Kapermolenpark en het bruisende centrum. Wie hier intrekt, ervaart het toppunt van stadswonen én … van comfort. Want de 74 appartementen en studio’s krijgen allemaal een state-of-the-art domoticasysteem.

  02 januari 2019
 • nieuwsbericht
  Meldepark werken speeltuin kijkwoning web 29
  lees nieuwsbericht

  De kijkwoning: altijd een slim idee!

  Je toekomstige woning aanvoelen en beleven? Dat is niet eenvoudig als je alleen het bouwplan voor je hebt. Net om die reden is een kijkwoning bezoeken altijd een slim idee.

  17 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  Middelste Kommen Hoeselt
  lees nieuwsbericht

  Grootste uitbreiding ooit van het dorpscentrum in Hoeselt

  De uitbreiding van de dorpskern van de Limburgse gemeente Hoeselt wordt stilaan een feit. Weldra telt de gemeente meer dan honderd extra gezinnen door de komst van het vastgoedproject ‘Middelste Kommen’, een nieuwe woonbuurt met 131 woningen dat pal in het centrum van de gemeente komt te liggen. In 2017 telde de gemeente nog 9.709 inwoners, maar met dit nieuwe woonproject komt de grens van 10.000 inwoners wel heel dichtbij.

  11 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  422 exterieur 007 cam B web
  lees nieuwsbericht

  Lommel krijgt eerste zorgcampus van Vlaanderen

  De Limburgse stad Lommel mag zich opmaken voor een opmerkelijke primeur. De Lommelaren krijgen binnenkort namelijk het meest uitgebreide zorgaanbod van Vlaanderen onder één dak. Het gaat om de bouw van een zorgcampus, die pal in het centrum van de stad komt te liggen. Het is de eerste in z’n soort en met zo’n 5.000 vierkante meter mag je uitgaan van een gigantische oppervlakte: bijna een voetbalveld groot. Het concept zal bovendien moduleerbaar zijn, wat betekent dat het zorg- en retailaanbod kan uitgebreid worden tot 6.000 vierkante meter, naargelang de noden.

  10 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  Kolmont Werknemers 07082017 RNM 148
  lees nieuwsbericht

  Tijd voor nieuwe parkeernorm?

  Het lijkt onwaarschijnlijk, zeker omdat we allemaal wel eens hopeloos op zoek zijn naar een parkeerplaatsje in de stad. En toch kampen heel wat Vlaamse steden met een overschot aan parkeerplaatsen. Niet op straat uiteraard, wel ondergronds of achteraan nieuwe appartementsblokken. Daar staat zelfs 1 op de 5 parkeerplaatsen leeg. En volgens experts zal dat aantal de komende jaren alleen maar toenemen. Ze vragen dan ook dat de lokale overheden dringend maatregelen nemen.

  04 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  Kolmont zussen 1 web 92
  lees nieuwsbericht

  Zussen worden Breese buren

  Cobbenberg in Bree krijgt er binnenkort twee nieuwe bewoners bij die elkaar wel érg goed kennen. De jonge zussen Elke en Vera Baens kochten namelijk elk een gloednieuwe woning ... binnen hetzelfde woonproject. En daar zijn zij – en wij – razend enthousiast over!

  27 september 2018
 • nieuwsbericht
  Kolmont hulstsestraat web 20
  lees nieuwsbericht

  Waarom kiezen voor nieuwbouw?

  Een woning volledig naar je smaak qua indeling en afwerking? Daar kan je op rekenen als je voor nieuwbouw gaat. Dat geldt trouwens ook voor een kant-en-klare woning. Uit honderden bouwprojecten kies je namelijk jouw favoriete woningstijl én je werkt alles precies af zoals jij het wil. Stijlvol klassiek, strak modern of elegant landelijk? Jij beslist.

  18 juli 2018
 • nieuwsbericht
  Kaprtoren werken web 21
  lees nieuwsbericht

  Leef op tijdloze hoogte in Hasselt!

  “Wie straks in de Hasseltse Kapertoren wil wonen of er een stulpje wil huren, zal jonger moeten zijn dan 32 jaar.” Zo werd de leeftijdslimiet voor bewoners van de Kapertoren vorig jaar aangekondigd.

  22 mei 2018
Meer informatie?