Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

Troeven van Refuga

Residentie Refuga is een toevluchtsoord van rust en luxe midden in een tintelend stadscentrum. Geniet buiten van groen in de royale binnentuin en op je ruime terras. Geniet binnen van een sublieme afwerking en gulle lichtinval. En de bruisende stad? Die is één doorsteekje van je verwijderd.

Luxe

Een ruime woonoppervlakte boordevol mogelijkheden. Een gedetailleerde afwerking in de beste materialen. Een riante lichtinval die elk interieur opvrolijkt. Een indeling op maat waarbij je zelf kiest waar je stopcontacten, lichtpunten en zelfs scheidingswanden komen. Residentie Refuga vindt de perfecte balans tussen leefcomfort en design.

Ligging

Je woont mooi in het midden van Hasselt. Vier doorsteekjes voeren je naar het tintelende centrum met zijn koffiebars, restaurants, boetieks en musea. Dichtbij wenken de zonnige terrasjes van het bruisende Kolonel Dusartplein. Weer thuis regeert de stilte. Je resideert hier niet aan de straatkant, maar met zicht op een uitnodigend binnenpark.

Groen

50 % van Residentie Refuga is groen. Je woont met zicht op een binnentuin van 4280 m². Een oase in het midden van de stad. Grote bomen spelen de hoofdrol. Esthetische paden en graspartijen creëren de sfeer van een residentieel park. Met bankjes en hoekjes om volop te genieten van de zon.

Uitzicht

In Residentie Refuga ligt de binnenstad aan je voeten. Van op je terras geniet je volop van de buzz van Hasselt. Onder je kleurt de binnentuin rustgevend groen. Zo combineer je city vibes met landelijke rust. Ga je voor de hogere etages? Dan zie je mijlenver. Van op je penthouse heb je een fenomenaal 360°-zicht op de landmarks van Midden-Limburg.

Parking

Altijd plek in het centrum van Hasselt? Bewoners van Residentie Refuga kennen geen parkeerstress. De ruime ondergrondse parking is vlot bereikbaar via de Dusartparking. Je rijdt binnen via de Kleine Ring of de Koning Boudewijnlaan en steekt ondergronds door tot aan jouw private lift. Ook bezoekers hebben nooit problemen om tot bij jou te geraken.

Wintertuin & Terrassen

Zomerterras of wintertuin? Waarom kiezen? Bij Residentie Refuga heb je beide. Schijnt de zon? Vlij je neer op je gevelbrede terras en waan je ergens in het Zuiden. Een terrasmoment in de winter? Schuif de grote glazen panelen dicht en transformeer je zomerterras in een luxueuze buitenkamer. Een stijlvolle loggia mét optionele verwarmingselementen.