Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

Ons aanbod

Een unieke ziel: de historische Herkenrodekazerne. Een visionair ontwerp: royale en luxueuze residenties. En een immense binnentuin. Maak kennis met Residentie Refuga, een exclusief toevluchtsoord in het hart van Hasselt.

Villa Apartments

Strijk neer in een high-end luxeappartement op de zevende verdieping. Grote glaspartijen en een gevelbreed terras geven een prachtige uitkijk. De royale lichtinval en verfijnde afwerking garanderen de hoogste woonkwaliteit...

Bekijk Info

Penthouses

Een immense woonoppervlakte, omringd door een zongericht stadsterras. Binnen buitengewoon afgewerkt, buiten de skyline van Hasselt aan je voeten. Ideaal voor hoogstaande woondromen.

Bekijk Info

Urban Apartments

Zet Hasselt naar je hand. Het jaar rond. Vanuit dit 1-slaapkamerappartement dat je helemaal inricht op maat van je wensen. De royale lichtinval en luxueuze wintertuin krijg je er zomaar bij. Genieten!

Bekijk Info

City Hubs

Een sfeervolle hub boordevol city vibes en met gulle lichtinval. Met de afsluitbare wand creëer je vlot een 1-slaapkamerappartement. Je ruime zuidgerichte terras transformeer je zó in een winterloggia.

Bekijk Info

Corner Suites

Alle hoekappartementen hebben een riant hoekterras annex wintertuin. Binnen heb je alle woonruimte om comfortabel te leven. De uitkijk is subliem, de inrichting tot in de puntjes.

Bekijk Info

City Apartments

Een koffietje drinken. Een boek kopen. Winkelen. Stap naar buiten, doorkruis de mooie binnentuin en glip via een doorsteekje het centrum in. Hier ben je één met Hasselt, maar vind je toch rust als je dat nodig hebt.

Bekijk Info