Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

City Hubs

Een sfeervolle hub boordevol city vibes en met gulle lichtinval. Met mooie ruime terrassen en een inrichting op maat waarmee je jouw woonruimte optimaal benut. Ja, de stad beleven doe je hier volledig zoals jij dat wenst!!

  • Ideale uitvalsbasis
  • Verrassend praktisch
  • Gevelbreed terras

Ideaal gelegen

De ideale uitvalsbasis om Hasselt te veroveren. Jouw city hub ligt rustig in het groen, en toch pal in het centrum. Met cafés, terrasjes, restaurants, … binnen handbereik. Living the city life!

Verrassend praktisch

Een inkomhal met vestiaire, een afgesloten berging, … Hier woon je super praktisch. Elke vierkante meter is doordacht. Verrassend veel opbergruimte, alles bij de hand: jouw city hub zit je als gegoten.

Heerlijk terras

Hoe verkies jij je hub? Misschien wel met een ruim zuidgericht terras. Dat sfeervol uitgeeft op de mooie binnentuin. Waar je ook op uitkijkt: binnen geniet je altijd van een royale lichtinval.

Doordachte indeling

De keuken en badkamer zijn goed uitgerust. Met de afsluitbare wand creëer je vlot een volwaardig 1-slaapkamerappartement. De lichtinval is royaal, het energieverbruik laag.