Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

Corner Suites

Alle hoekappartementen hebben een riant hoekterras annex wintertuin. Binnen heb je alle woonruimte om comfortabel te leven. De uitkijk is subliem, de inrichting tot in de puntjes.

  • Luxueus hoekappartement
  • Royale afmetingen
  • Riant hoekterras

Unieke locatie

Een verborgen hoekje dat stad én groen combineert? In deze exclusieve corner suite kijk je uit op het bruisende stadscentrum. Even uitrusten? Dat doe je in de rustige binnentuin met parkallures.

Riant ruimtegevoel

Ruim leven? Binnen heb je 102,57 m² woonruimte ter beschikking. Voldoende ademruimte voor iedereen in het gezin. Met het terras erbij kom je op 150 m² leefruimte.

Royaal hoekterras

Volg de zon. Aan twee kanten geniet je van een ruim terras. Met de glazen panelen tover je jouw buitenruimte vlot om in een luxueuze loggia-wintertuin. Zo heb je dat zalige buitengevoel het hele jaar door.

Haarfijn afgewerkt

Richt je appartement in zoals jij dat wilt. Ga voor een open indeling of afscheidingen. Kies de positie van je lichtpunten en stopcontacten. Je bepaalt het helemaal zelf. Tot en met de binnenmuren. Welke inrichting je ook bedenkt: de afwerking is altijd hoogwaardig, de lichtinval royaal.