Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

Penthouses

Een immense woonoppervlakte, omringd door een zongericht stadsterras. Binnen buitengewoon afgewerkt, buiten de skyline van Hasselt aan je voeten. Ideaal voor hoogstaande woondromen.

  • Adembenemend panorama
  • 187 m² woonoppervlakte
  • Enorm zuidgericht terras

Adembenemend panorama

Hasselt ligt aan je voeten. Geniet volop van de skyline van de binnenstad en laat je blikken neerdwalen op de binnentuin met parkallures. On top of your world.

Palaciogevoel

Je beschikt over een woonoppervlakte van 183,25 m². Voldoende ruimte om al je woondromen naar je hand te zetten. Met de riante lichtinval als extra troef.

Zuidgericht terras

Je skyhigh omringen met groen? Met planten en boompjes creëer je zó dat landelijke gevoel op je ruime stadsterras. Met een private oase van 40,49 m2 hoef je je tuin nooit te missen.

Ontwerp op maat

De perfecte balans tussen comfort en design? Onze interieurarchitecten ontwerpen het voor je. Volledig geënt op je wensen. Van de locatie van de muren tot de hoogwaardige afwerking.