Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

Villa Apartments

Strijk neer in een high-end luxeappartement op de zevende verdieping. Grote glaspartijen en een gevelbreed terras geven een prachtige uitkijk. De royale lichtinval en verfijnde afwerking garanderen de hoogste woonkwaliteit.

  • Luxeleven op 7 hoog
  • Magistrale uitzichten
  • Gevelbrede terrassen

Parkgevoel

Hasselt is een park rijker. En jij woont er met je neus op. Pal in het historische centrum. Hier resideer je niet aan de straatkant, maar in een groene zone. Een oase van rust.

Licht, zon & luxe

De goede oriëntatie van je appartement en de grote glaspartijen garanderen een royale lichtinval. Je geniet maximaal van de zon én … van de ruime luxueuze inrichting.

Loggia-wintertuin

De gevelbrede terrassen hebben schuivende glazen panelen. Zo tover je jouw private buitenruimte in geen tijd om tot een loggia-wintertuin. Van terras tot luxueuze buitenkamer!

Luxe-afwerking op maat

De afwerking is gedetailleerd én in de beste materialen. Kies zelf waar je stopcontacten en lichtpunten komen. En zelfs waar je muren staan. Een afwerking op maat om ú tegen te zeggen.