Residentie Refuga ontdekken?

Maak snel een vrijblijvende afspraak op kantoor. Aan de hand van 3D-beelden, een film, … ontdek je hoe visionaire architectuur, parkgevoel en de tintelende stad perfect samenvloeien in een toonbeeld van het nieuwe wonen.

Contact

Kolmont en Vestio zijn ervaren vastgoedspecialisten. Voor Residentie Refuga bundelden ze hun jarenlange expertise. Beide zijn overtuigd van het prachtige potentieel van de historische Herkenrodekazerne. Een potentieel dat ze maximaal uitbouwen dankzij hun knowhow van Hasselt én residentiële centrumprojecten.

Maak een afspraak
Kolmont

Kolmont is gegroeid uit een solide vastgoedfamilie. Met stevige wortels in de Hasseltse binnenstad en opmerkelijke bouwprojecten verspreid over Vlaanderen. Van verkavelingen en kmo-zones tot complexe binnenstedelijke ontwikkelingen, altijd staat leefkwaliteit centraal. Dus schept de familieonderneming duurzame, stijlvolle buurten op toplocaties waar aangenaam wonen, werken en ontspannen perfect samengaan. De aanpak? Creatief, atypisch en vooruitstrevend.

Havermarkt 45
3500 Hasselt

T: 011 211 211
www.kolmont.com

Vestio realiseert residentiële vastgoedprojecten op aantrekkelijke locaties: van bronsgroen Limburg tot de Vlaamse kust. Professionele en persoonlijke begeleiding van het eerste contact tot de minutieuze afwerking, daar staan ze voor. Of het nu over charmante woningen, luxeappartementen, handelspanden, verkavelingen, woon- of zorgcentra gaat. Al meer dan een kwarteeuw leidt die totaalaanpak tot in het oog springende, exclusieve woonprojecten.

Havermarkt 22
3500 Hasselt

T: 011 800 000
www.vestio.com

Alles ontdekken over Residentie Refuga?

Wil je de plannen van jouw toekomstige woonparel tot in de kleinste details bekijken? Aarzel niet. Maak meteen een vrijblijvende afspraak met de projectontwikkelaar van jouw keuze!