Over Kolmont

Projecten van Kolmont haal je er zó uit. Stijlvolle architectuur, energiezuinige ontwerpen, duurzame materialen en kwalitatieve afwerkingen. In fraaie buurten, met oog op mobiliteit. We verhogen de leefbaarheid. Voor wie er woont, werkt, ontspant, passeert, … In elk project zetten we de mens centraal. Het doel? Best in class zijn in wat we doen. En nu al inspelen op de wensen van de stad van de toekomst.

Garantie

Bij Kolmont koop je onder het stelsel van nieuwbouw, ook wel bekend als de wet Breyne. Zo ben je volledig zeker van je investering. Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Kolmont.

Havermarkt 45
3500 Hasselt

T: 011 211 211
‍www.kolmont.com

Over Vestio

Vestio realiseert residentiële vastgoedprojecten op aantrekkelijke locaties: van bronsgroen Limburg tot de Vlaamse kust. Professionele en persoonlijke begeleiding van het eerste contact tot de minutieuze afwerking, daar staan ze voor. Of het nu over charmante woningen, luxeappartementen, handelspanden, verkavelingen, woon- of zorgcentra gaat. Al meer dan een kwarteeuw leidt die totaalaanpak tot in het oog springende, exclusieve woonprojecten.

Havermarkt 22
3500 Hasselt

T 011 800 000
‍www.vestio.com

Heb je nog vragen?

Of laat je gegevens hier achter, onze bouwadviseurs nemen snel contact op.

Kolmont Refuga Hasselt appartement tekoop