Nieuwsbericht

KMO-park Witte Molen te Aarschot leeft volop!

Van zon- en inbraakwerende glasfolies tot belettering van voertuigen en alles daartussen, BVX is er al jaren in gespecialiseerd (én zelfs gecertificeerd door 3M). Na enkele jaren een pand te huren in Lubbeek, besloot BVX dat het tijd was om een eigen nieuwbouwunit te kopen.

Medezaakvoerder Margot Goyvaerts: “We wilden niet langer huren. Toen onze boekhouder uit Aarschot hoorde van 'Witte Molen', liet hij het ons dus meteen weten. Het leek inderdaad ideaal voor ons, dus contacteerden we Kolmont. Vervolgens is het snel gegaan. We kochten één grote unit – casco opgeleverd – en hadden in feite geen aanpassingen nodig. Alles was prima voor ons zoals het op het plan stond.”

Eerste bewoner

In de kerstvakantie van 2018 begon BVX met de inrichting en de verhuis om vervolgens al begin januari 2019 in het pand te trekken. Daarmee was de folie- en beletteringsexpert de eerste ‘bewoner’ van de gloednieuwe kmo-zone. De meeste andere kopers zijn nog niet zo ver. “Die laatste weken heb ik de projectontwikkelaar van Kolmont wel wat gestalkt. (lacht) We hadden immers niet veel tijd. Alles moest vlug in orde zijn vóór de verhuis en dat is gelukkig ook gelukt.”

Wittemolen bvx web 18
“De Witte Molen geeft een andere dimensie aan je bedrijf”

Perfecte uitstraling

Waarom De Witte Molen? “Deel uitmaken van een kmo-zone dat geeft toch een andere dimensie aan je bedrijf. Bovendien vind ik dat de architectuur perfect uitstraalt hoe wij bij klanten en prospecten willen overkomen. Dat strakke, hedendaagse met veel zwarte tinten … ik houd er wel van.”

Ondertussen zijn verschillende andere bedrijven ook geopend en leeft het KMO-park volop.