Nieuwsbericht

Op zoek naar nieuwe opportuniteiten

Kolmont is ontwikkelaar, investeerder én … aankoper van terreinen en bedrijfspanden. Ontwikkeling, verkoop en aankoop zitten bij ons onder één dak. Dat versnelt het gewenste resultaat.

Kolmont, bedrijfsruimte voor uw groei

Visibiliteit. Toegankelijkheid. Ruimte voor expansie: als ondernemer wil je een locatie met mogelijkheden. En … met een optimale interactie met je omgeving. We hebben de nodige ruimte voor jouw groei. Van strategisch gelegen bedrijfsgronden tot industriële units die je vlot omvormt tot kantoren, showrooms en magazijnen.

Gunstige ligging, optimale afwerking

Kolmont staat bekend voor de unieke mix van kwalitatieve afwerking, duurzame architectuur en strategische locaties. Dat is voor ons bedrijfsvastgoed niet anders. Voor KMO’s en retailbedrijven ontwikkelen we vastgoed met oog voor toegankelijkheid, visibiliteit, functionaliteit én esthetiek. Een veilige investering maar vooral: een plek van waaruit jij je groei vorm geeft.

Kolmont citydepot fullress 14
"We hebben de nodige ruimte voor jouw groei."

Wat kunnen wij voor je doen?

Je verkoopt bedrijfsvastgoed

Je bezit een terrein of bedrijfsgebouw dat je graag verkoopt. Je wilt een nieuwe toekomst geven aan een verontreinigd industriegebouw. We denken mee en herbestemmen het. Duurzaam en innovatief.

Je zoekt bedrijfsvastgoed

Wil je een gloednieuw bedrijfsproject opzetten? We denken mee. Beperkt je bedrijfsterrein je groei en zoek je een nieuw pand of kantoorruimte? Wij helpen je zoeken, op maat van je zakelijke behoefte. In functie van je doelgroep, de gewenste oppervlakte, zichtbaarheid en bereikbaarheid.