Nieuwsbericht

Waarom bedrijven zich willen vestigen op een AAA-locatie.

In de vastgoedsector is de locatie één van de belangrijkste factoren. Een gebouw dat gelegen is in het hart van de stad op een AAA-locatie, is dan ook zeker een slimme investering. Kolmont ontwikkelt vastgoedprojecten waar de mens centraal staat. En dat zie je ook aan ons bedrijfsvastgoed, dat steevast in stadskernen is gelegen.

Waarom investeren in bedrijfsvastgoed op een AAA-locatie?

Een AAA- of triple A-locatie bevindt zich in de stadskern en wordt getypeerd door drukke winkelstraten met bekende winkelketens en grote merken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er weinig tot geen leegstand (2 à 4%) is op deze locatie.

Kolmont staat bekend om zijn bedrijfsvastgoedprojecten op AAA-locaties. Deze heel gegeerde panden bieden immers veel mogelijkheden voor de bedrijven van de toekomst.

Goede visibiliteit

Als onderneming wil je dat je merknaam goed zichtbaar is voor de omgeving. Aan merkbekendheid bouwen begint met een duidelijke aanwezigheid in het straatbeeld. En dan zit je natuurlijk goed op een AAA-locatie met veel passanten.

Kapertoren werken zichten web 18
Als onderneming wil je dat je merknaam goed zichtbaar is voor de omgeving.

Flexibele bereikbaarheid

Een andere reden waarom bedrijven graag investeren in AAA-locaties, is omwille van de bereikbaarheid. En dat speelt voornamelijk ook in het voordeel van je werknemers. Zowel met het openbaar vervoer als met de wagen is de stadskern vlot te bereiken. Maar ook veilige fietsverbindingen staan garant voor een vlot woon-werkverkeer en beperkte afstanden.

Benieuwd naar wat Kolmont je te bieden heeft?

Neem dan een kijkje naar onze kmo-units op Kaai-West.

Deze gunstig gelegen units liggen vlakbij de stadskern van Hasselt en zijn ideaal voor een atelier of werkplaats - met of zonder kantoorruimte. Dit knap staaltje bedrijfsvastgoed is ideaal voor een vlot woon-werkverkeer, leveringen en klantafspraken.

Een leuke extra aan deze locatie: dankzij het jaagpad langs het kanaal kan je ‘s middags een deugddoende wandeling maken of sportief met de fiets van en naar het werk pendelen.

Uitzonderlijke kwaliteit

Alle vastgoedprojecten van Kolmont worden ontwikkeld met oog voor detail. We werken met de hoogste kwaliteit van materialen voor de afwerking van uw kantoren, showrooms en magazijnen. Ons bedrijfsvastgoed op AAA-locaties wordt opgetrokken met een high-end finish en de nodige kennis van zaken.

Kortom, het totaalplaatje klopt van baksteen over raambeslag tot binneninrichting.

Architecturale parels

Een project van Kolmont herken je aan de strakke vormgeving met respect voor de buurt en het oog op leefbaarheid. Onze AAA-projecten, daar is goed over nagedacht, en dat zie je.

Interesse in één van onze bedrijfsvastgoedprojecten op uitzonderlijke AAA-locaties? Contacteer ons voor meer informatie!